Olemme joukko ihmisiä, jotka ovat ottaneet Jeesuksen vastaan pelastajana sekä syntien anteeksiantajana. Päämääränämme on, että jokainen löytäisi tien kotiin Jumalan yhteyteen. Haluamme tukea sinua elämän eri haasteissa sekä olla rinnallakulkijana.

Haluamme kohdata ihmiset yksilöinä. Seurakuntaamme ovat tervetulleita ihan jokainen. Tule rohkeasti tutustumaan tilaisuuksiimme. Otamme sinut ilolla vastaan!

Seurakuntaperheen toimintaa

Toiminta

Seurakuntamme keskellä on monenlaista toimintaa joiden tarkoituksena on palvella Jumalaa ja auttaa ihmisiä pääsemään lähemmäksi Taivaallista Isäämme. Seurakuntamme tarjoaa monipuolisesti toimintaa, kerhoista aina Jumalanpalveluksiin saakka. Toiminnassa pyritään huomioimaan kakki ikärymät sekä eri elämänvaiheet. Tällä sivulla voit tutustua erilaisiin toimintamuotoihin. Toivottavasti löydät niistä omasi ja tulet mukaan joko kuulijana tai vapaaehtoisena.

Kokoustoiminta

Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksessa seurakunta kokoontuu yhteen musiikin, rukouksen ja opetuksen merkeissä. Tilaisuudet ovat sunnuntaisin joko klo 11.00 tai 18.00. Tilaisuudet pidetään säännöllisesti joka viikko lukuunottamatta isän- ja äitienpäivää.

Ehtoollisjumalanpalvelukseen kokoonnutaan joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 11.00.

Rukouskokoukset

Seurakunnassamme kokoonnutaan joka viikko kohtamaan Jumalaa ylistäen ja rukoillen. Tule yhdessä muiden kanssa rukoilemaan, kannetaan kuormamme yhdessä Jumalalle.

– Aamurukouskokous maanantaisin klo 8.30
– Sana ja rukous keskiviikkoisin klo 19.00
– Yläsalin rukoushetki joka toinen torstai klo 18.00

Lähetystyö

Kiina

Seurakuntamme lähetystyö on viime vuosina keskittynyt Kiinaan, jossa lähetit Rauno ja Eija Jalavisto tekivät pitkän ja hedelmällisen työuran ilosanoman eteenpäin viemiseksi. Vuosien varrella on painettu Raamattuja, annettu koulutusta, rakennettu kouluja ja terveyskeskuksia sekä tehty muuta kehitysyhteistyötä.  Vuodesta 2010 lähtien Jalavistot ovat tehneet työtään Suomesta käsin ja Rauno on jatkanut työtä Avainmedian Kiinan koordinaattorina.

Nykyisin seurakunnan kannattamana Kiinan työtä jatkaa Johanna ja Vance Dafoe. Työssä mukana ovat myös heidän tyttärensä Emilia, Rebekka ja Amanda.

Tänään suurimpana haasteena Kiinassa on kotiseurakuntien alkavien lähetysponnistelujen tukeminen: lähetyskandidaattien koulutus, lähtemismahdollisuuksien luominen ja vaikeisiin oloihin lähteneiden lähettien tukeminen.

Lue lisää Avainmedian sivuilta!

Israel

Seurakuntamme tukee säännöllisesti Israelissa tehtävää raamattutyötä. Syvännön Israel-kassan kautta mahdollistetaan raamattujen toimittaminen juutalaisille, arabeille ja siirtotyöläisille Israelissa.

Raamattutyössä mukana oleville lähetystyöntekijöille tulee jatkuvasti pyyntöjä postitse sekä Israelista että maan ulkopuolelta. Israelista postitetaan yli 40 000 Raamattua tai Uutta testamenttia vuosittain yli 20 maahan. Raamattuja on painettu 12 kielellä, ja lisäksi hankittu ostamalla monilla muilla kielillä. Työn periaate on ollut koko ajan sama: Jumalan Sanaa lahjana ”juutalaisille ensin” ja sitten myös pakanoille.

Näytä lisää

Youth friday – nuortenilta


Facebook

Joka toinen perjantai klo 19.00 nuoret kokoontuvat seurakunnan yläkertaan. Mukana on joukko sitoutuneita aikuisia, jotka haluavat olla nuorille esimerkillisiä hengellisiä isosiskoja ja -veljiä. Ilta koostuu Jumalan kohtaamisesta, musiikista, yhdessä olosta, hauskasta toiminnasta ja iltapalasta.

Yhteyshenkilö Rosita Mäntyniemi

Aikuiset

Naisten illat

Naisten illat ovat kerran kuussa tiistaisin seurakunnassa. Seuraa tarkempaa ilmoittelua Kunnallissanomista ja tapahtumakalenterista.

Naisten illoissa nautitaan yhdessä olosta, vertaistuesta, hengen, sielun ja ruumiin hyvinvoinnista. Kaikille naisille teinistä mummaan. Ilmapiiri on avoin ja hyväksyvä. Tulethan mukaan, yksin tai ystävän kanssa.

Yhteyshenkilö Maarit Nikko

Miesten illat

Miesten illoista ei äijäenergiaa puutu. Milloin parannetaan maailmaa saunanlauteilla, toisella kertaa taas istutaan nuotiolla yhdessä pohtimassa Jumalan suuruutta. Miehekästä toisen kannustamista ja tukemista, Jumalan voimaannuttavaa ilosanomaa unohtamatta.

Miesten illoista ilmoitellaan tarkemmin Kunnallissanomissa ja tapahtumakalenterissa.

Yhteyshenkilö Marko Suohalme

Lähetystori kirppu Kesälomalla 22.07-03.08.2024

Lähetystori Kirppu on mukava ja kotoisa kohtaamispaikka Peräseinäjoen  keskustassa. Ostosten lomassa voi nauttia kupposen kuumaa maukkaan  leivonnaisen kera. Lisäksi kirpussa on aina tarjolla hyvää seuraa sekä  hauskoja juttuja.

Kaikki myynnissä olevat tuotteet on saatu lahjoituksena. Myös sinä voit tuoda  tarpeettomat puhtaat ja ehjät vaatteet, astiat, huonekalut, koriste-esineet, lehdet, kirjat yms. myyntiin Kirppuun.

Kirpun toiminta pyörii kokonaan vapaaehtoisten voimin. Lähetystorin tuotto menee kokonaisuudessaan seurakuntamme kautta tehtävään lähetystyöhön.

Avoinna ti-pe klo 9.00-15, la klo 9.00-13

Lapset


Facebook

Seurakuntamme tarjoaa monipuolista ja lapsilähtöistä toimintaa kaiken ikäisille lapsille ja koko perheelle. Seurakuntamme on yhtä suurta perhettä, jossa on erityinen paikka myös lapsille.

Lapsityössä on mukana iso joukko vapaaehtoisia, jotka antavat kaiken osaamisensa ja rakkautensa lasten käyttöön.

Lasten toiminnasta informoidaan aktiivisesti myös lapsityön FB-sivuilla, joille pääset yllä olevasta painikkeesta.

Lasten sunnuntai

Lasten sunnuntai kokoontuu nimensä mukaisesti sunnuntaisin seurakunnan yläkerrassa sunnuntaitilaisuuksien yhteydessä klo 11.30 tai 18.30. Lasten sunnuntai koostuu lauluista, jotka kertovat Taivaan Isästä, kuunnellaan kertomuksia Raamatusta, leikitään, askarrellaan, rukoillaan ja vietetään aikaa yhdessä.

Yhteyshenkilö Marika Muotio.

Jippii kuoro

Jippii kuorossa toistakymmentä monenikäistä lasta laulaa iloisia, mukaansatempaavia ja evankelioivia lauluja rakastavasta Jumalasta. Mukaan saa tulla kaikenikäiset lapset. Myös esiintymisiä on silloin tällöin milloin missäkin.

Yhteyshenkilö Marika Muotio ja Salla Köykkä

Jippii kuoro harjoittelee joka toinen torstai klo 18.00.

Pluto girls ja boys

PLuTo GIRLS JA BOYS on 7-13 vuotiaiden tyttöjen ja poikien oma kerho, joka toinen viikko. Tytöillä omat tyttöjen jutut ja pojilla sitten vähän enemmän äijämieninkiä. Luvassa on hulvatonta toimintaa erilaisen tekemisen parissa, hyvästä ruoasta ja seurasta nauttimista sekä raamishetki.

Yhteyshenkilöt: Henna Köykkä (Girls) ja Kari Kujala (Boys)

Pluto action night

PLuTo Action Night on koko perheen toimintailta. Tapahtumia järjestetään muutamia kertoja vuodessa, perjantai-iltana. Illat koostuvat useista toimintapisteistä, näytelmistä, lauluista ja kilpailuista. Seurakunta tarjoaa lapsille myös pientä purtavaa. Toimintaillat ovat olleet suosittuja, parhaimillaan jopa yli 100 lasta yhdessä vanhempiensa kanssa kokoontunut touhuamaan.

Leiri

Kesällä järjestämme lastenleirin Kesäkodilla, seurakuntamme leirikeskuksessa. Leirillä vietetään ikimuistoisia hetkiä leirinuotiolla, joita hauskuttaa ohjaajien hulvattomat näytelmät. Leirillä kuulemme myös rakastavasta Taivaan Isästä, uimme, laulamme, kisailemme ja tietenkin syömme hyvin, ja paljon. Leirillä on myös hyvä mahdollisuus tutustua uusiin kavereihin. Seuraa tarkempaa leiri-ilmoittelua netistä ja paikallislehdistä.

Kesäkoti

Kesäkoti toimii seurakunnan leirikeskuksena. Pääsääntöisesti tilat ovat käytössä kesäisin, mutta käyttö myös talvisin on mahdollista. Alueeseen kuuluu päärakennus, kolme mökkiä, saunarakennus joen rannassa sekä laaja nurmikkoalue. Yöpyminen on mahdollista noin 45 henkilölle. Päärakennuksessa on huippuvarusteltu keittiö, jossa ruoan valmistus onnistuu suuremmallekkin porukalle. Kesäkoti on oivallinen paikka erilaisten leirien tai myös yksityisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Hinnasto:

  • 200€/vuorokausi alle 50 hlö
  • 250€/vuorokausi yli 50 hlö
  • Kokousteltan vuokra 300€/viikko tai 200€/viikonloppu (sis. pystytyksen kesäkodin alueelle)