Lapset

Seurakuntamme tarjoaa monipuolista ja lapsilähtöistä toimintaa kaiken ikäisille lapsille ja koko perheelle. Seurakuntamme on yhtä suurta perhettä, jossa on erityinen paikka myös lapsille.

Lapsityössä on mukana iso joukko vapaaehtoisia, jotka antavat kaiken osaamisensa ja rakkautensa lasten käyttöön.

Lapsityön yhteshenkilönä toimii
Rebekka Kujala (p. 0500669269
email: rebekkakujala (at) gmail.com).

Lasten toiminnasta informoidaan aktiivisesti myös lapsityön FB-sivuilla, joille pääset suoraa tästä.

Lasten sunnuntai

Lasten sunnuntai kokoontuu nimensä mukaisesti sunnuntaisin seurakunnan yläkerrassa sunnuntaitilaisuuksien yhteydessä klo 11.30 tai 18.30. Lasten sunnuntai koostuu lauluista, jotka kertovat Taivaan Isästä, kuunnellaan kertomuksia Raamatusta, leikitään, askarrellaan, rukoillaan ja vietetään aikaa yhdessä.

Jippii kuoro

Jippii kuorossa toistakymmentä monenikäistä lasta laulaa iloisia, mukaansatempaavia ja evankelioivia lauluja rakastavasta Jumalasta. Mukaan saa tulla kaikenikäiset lapset. Myös esiintymisiä on silloin tällöin milloin missäkin.

Jippii kuoroon liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä Maarit Nikkoon (040 5352717).

Jippii kuoro harjoittelee joka toinen torstai klo 18.00.

Pluto Girls ja Boys

PLuTo GIRLS JA BOYS on 7-13 vuotiaiden tyttöjen ja poikien oma kerho, joka toinen viikko. Tytöillä omat tyttöjen jutut ja pojilla sitten vähän enemmän äijämieninkiä. Luvassa on hulvatonta toimintaa erilaisen tekemisen parissa, hyvästä ruoasta ja seurasta nauttimista sekä raamishetki.

Pluto Action Night

PLuTo Action Night on koko perheen toimintailta. Tapahtumia järjestetään muutamia kertoja vuodessa, perjantai-iltana. Illat koostuvat useista toimintapisteistä, näytelmistä, lauluista ja kilpailuista. Seurakunta tarjoaa lapsille myös pientä purtavaa. Toimintaillat ovat olleet suosittuja, parhaimillaan jopa yli 100 lasta yhdessä vanhempiensa kanssa kokoontunut touhuamaan.

Leiri

Kesällä järjestämme lastenleirin Kesäkodilla, seurakuntamme leirikeskuksessa. Leirillä vietetään ikimuistoisia hetkiä leirinuotiolla, joita hauskuttaa ohjaajien hulvattomat näytelmät. Leirillä kuulemma myös rakastavat Taivaan Isästä, uimme, laulamme, kisailemme ja tietenkin syömme hyvin ja paljon. Leirillä on myös hyvä mahdollisuus tutustua uusiin kavereihin. Seuraa tarkempaa leiri-ilmoittelua netistä ja paikallislehdistä.