lähetystyö

Kiina

Seurakunnan lähetystyö on viime vuosina keskittynyt Kiinaan, jossa lähetit Rauno ja Eija Jalavisto tekivät pitkän ja hedelmällisen työuran ilosanoman eteenpäin viemiseksi. Vuosien varrella on painettu Raamattuja, annettu koulutusta, rakennettu kouluja ja terveyskeskuksia sekä tehty muuta kehitysyhteistyötä.  Vuodesta 2010 lähtien Jalavistot ovat tehneet työtään Suomesta käsin ja Rauno on jatkanut työtä Avainmedian Kiinan koordinaattorina.

Nykyisin seurakunnan kannattamana Kiinan työtä jatkaa Johanna ja Vance Dafoe. Työssä mukana ovat myös heidän tyttärensä Emilia, Rebekan ja Amanda.

Tänään suurimpana haasteena Kiinassa on kotiseurakuntien alkavien lähetysponnistelujen tukeminen: lähetyskandidaattien koulutus, lähtemismahdollisuuksien luominen ja vaikeisiin oloihin lähteneiden lähettien tukeminen.

Lue lisää Avainmedian sivuilta!

Israel

Seurakuntamme tukee säännöllisesti Israelissa tehtävää raamattutyötä. Syvännön Israel-kassan kautta mahdollistetaan raamattujen toimittaminen juutalaisille, arabeille ja siirtotyöläisille Israelissa.

Raamattutyössä mukana oleville lähetystyöntekijöille tulee jatkuvasti pyyntöjä postitse sekä Israelista että maan ulkopuolelta. Israelista postitetaan yli 40 000 Raamattua tai Uutta testamenttia vuosittain yli 20 maahan. Raamattuja on painettu 12 kielellä ja lisäksi hankittu ostamalla monilla muilla kielillä. Työn periaate on ollut koko ajan sama: Jumalan Sanaa lahjana "juutalaisille ensin" ja sitten myös pakanoille.